Lidmaatschap AutismeFonds Info&advies Aanmelden zoek&vind 030-2299800
Theatervoorstelling in Carré

Van 20 september tot en met 1 oktober

Evenement2017-CarreDe internationale theaterhit The Curious Incident of the Dog in the Night-Time
(Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht) komt van 20 september tot en met 1 oktober exclusief naar Carré, in de originele uitvoering, met de gehele Engelse cast. Het stuk is gebaseerd op de gelijknamige miljoenenbestseller van Mark Haddon en won zeven Olivier Awards en vijf Tony Awards, waaronder die voor beste voorstelling.

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time vertelt het verhaal van de vijftienjarige autistische Christopher John Francis Boone. Hij weet veel van wiskunde, maar weinig van mensen. Christopher houdt van lijstjes, patronen en de waarheid. Hij houdt niet van de kleuren geel en bruin en wil niet aangeraakt worden. Christopher is in zijn eentje nooit verder geweest dan het einde van de straat. Maar wanneer blijkt dat de hond van de buurvrouw vermoord is, gaat hij op onderzoek uit. Hij begint aan een onvergetelijke reis die zijn veilige wereld volledig op zijn kop zet.

Deze theatervoorstelling is gebaseerd op de gelijknamige miljoenenbestseller van Mark Haddon. Simon Stephens bewerkte het boek tot een theatervoorstelling. Tony Award-winnares Marianne Elliott regisseert het stuk. Zij regisseerde ook het spektakel War Horse, dat in 2014 vier maanden in Carré te zien was.

De voorstelling is in het Engels. Er is boventiteling.


Broadway aan de Amstel

Broadway aan de Amstel is een terugkerende reeks waarbij Carré de meest toonaangevende producties uit Londen en New York presenteert. The Curious Incident of the Dog in the Night-Time ging in 2012 in première in het Londense National Theatre en werd wegens succes naar West End en vervolgens Broadway gebracht.


RTL Late Night

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel vloog onlangs naar Londen om The Curious Incident of the Dog in the Night-Time te zien en kwam laaiend enthousiast terug. Hij vertelde hierover in RTL Late Night. Kijk hier het fragment terug.


Kortom, een prachtige voorstelling! Als lid van de NVA krijg je € 5,- korting op een toegangskaart én maak je kans op een kijkje backstage!

 

Korting

Voor jongeren tot en met 16 jaar geldt een vaste, lagere prijs. NVA-leden van 17 jaar en ouder krijgen € 5,- korting op de normale prijzen.

 

Kaartverkoop

  • Ga naar www.carre.nl/curious
  • Klik op “Bestel kaarten”.
  • Klik vervolgens op de datum waarop u de voorstelling wilt gaan zien.
  • Vul bij de promotiecode de volgende code in: CURIOUS NVABALANS
  • Vervolgens ziet u onderaan deze pagina de speciale prijzen voor NVA-leden voor rang 1, 2 of 3.


LET OP: deze actiecode is geldig van 24 juni tot en met 23 juli.


Een kijkje backstage

Wilt u in aanmerking komen voor een kijkje achter de schermen in Carré? Stuur dan een e-mail naar evenement@autisme.nl met vermelding van uw naam, uw lidmaatschapsnummer, uw mobiele telefoonnummer, de datum en het tijdstip waarop u de voorstelling gaat bekijken en met hoeveel personen u aanwezig bent. Als u de gelukkig winnaar bent, nemen wij via e-mail contact met u op.