Lidmaatschap AutismeFonds Info&advies Aanmelden zoek&vind 030-2299800
Activiteitenkalender Fryslan

Het minisymposium Past ASS in jouw klas? is bedoeld voor leerkrachten, IB'ers en GGD-medewerkers binnen het Primair Onderwijs.

Het wordt gehouden op 27 september van 15.00 tot 19.00 uur, in Hotel van der Valk; Burgemeester Rasterhofflaan 1, 8606 KZ Sneek. 

Er zijn deze middag lezingen van Saskia Sliepenbeek (coördinator Autisme Steunpunt Zuidoost-Brabant) en Gijs Horvers (dé ervaringsdeskundige autisme), en verder twee workshop-rondes waarbij u kunt kiezen uit vijf workshops.

Download hier de uitnodiging, met daarin alle informatie over het programma.

De kosten van deelname aan het minisymposium zijn € 25,-

VOOR DIT SYMPOSIUM KUNNEN GEEN TICKETS MEER BESTELD WORDEN

Inge Altenburg-Lenten, schrijfster van het boek ‘Ontelbaar veel hou ik van jou’, komt op 31 oktober naar het Autisme Info Centrum Harlingen.

 

Tijd: inloop 19.00 - 19.30 uur, lezing vanaf 19.30 uur.

Locatie: AIC Harlingen, Nieuw Zuid, Prinses Irenestraat 2, Harlingen.

Entree: € 2,- p.p.

Aanmelden bij: secretarisfriesland@nvaregio.nl

Op woensdag 15 november vanaf 16.00 uur zal, georganiseerd door de NVA Friesland i.s.m. het AutismeKafe Tytsjerksteradiel, een overheerlijke High Tea voor u klaar staan in de Pleats in Burgum. Onder het genot van deze heerlijke High Tea zullen we het spel Autastica spelen - een spel dat ontwikkeld is door het bestuur van het AutismeKafe Tytsjerksteradiel.

Meer informatie volgt op deze website.

 

De tool Zoek&Vind is een onderdeel van autisme.nl, en ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging voor Autisme in samenwerking met Balans. Zoek&vind is een handige tool voor consument én aanbieder. Het is hét platform waar aanbieders, scholen en dienstverleners gespecialiseerd in autisme, gevonden kunnen worden. 

Bent u consument? Dan krijgt u een helder overzicht van aanbieders én van evenementen op het gebied van autisme bij u in de buurt.

Klik op onderstaande banner om direct te kunnen zoeken naar evenementen.

 

Banner Zoekenvindautisme aug17