030-2299800
Activiteitenkalender

Regionale bijeenkomsten rondom autisme

Auti-Treff is een ontmoetingsplek voor mensen met autisme, hun familie en voor iedereen die zich persoonlijk of professioneel betrokken voelt bij autisme.
Bijeenkomsten vinden één keer per maand plaats op de donderdagavond, in principe de derde donderdag van de maand. In 2018 zijn de data bijvoorbeeld: 21 juni, 19 juli en 16 augustus.


Naast inloopavonden zijn er bij Auti-Treff diverse activiteiten en thema-avonden met als doel het verbeteren van de positie van mensen met autisme specifiek in onze regio Zuid-Limburg. Thema's hebben o.m. betrekking op het verbeteren van gemeentelijk beleid (Wmo, Jeugdwet, PGB), (beschermd) wonen, onderwijs, werk en/of uitkering (Wajong), (toegang tot) hulpverlening.

Adres: Peter Schunckstraat 340a, Heerlen; e-mail: autitreff@gmail.com.
Tijd: 19.30 - 21.30 uur.

De tool Zoek&Vind is een onderdeel van autisme.nl, en ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging voor Autisme in samenwerking met Balans. Zoek&vind is een handige tool voor consument én aanbieder. Het is hét platform waar aanbieders, scholen en dienstverleners gespecialiseerd in autisme, gevonden kunnen worden. 

Bent u consument? Dan krijgt u een helder overzicht van aanbieders én van evenementen op het gebied van autisme bij u in de buurt.

Klik op onderstaande banner om direct te kunnen zoeken naar evenementen.

 

Banner Zoekenvindautisme aug17

Om de website goed te laten functioneren en te verbeteren gebruiken wij cookies. Als u de website verder gebruikt dan gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacyverklaring, die ook geldt als u lid wordt of zich aanmeldt voor nieuwsbrieven.