Lidmaatschap AutismeFonds Info&advies Aanmelden zoek&vind 030-2299800
Activiteitenkalender

Regionale bijeenkomsten rondom autisme

Auti-Treff is een ontmoetingsplek voor mensen met autisme, hun familie en voor iedereen die zich persoonlijk of professioneel betrokken voelt bij autisme.
Bijeenkomsten vinden één keer per maand plaats op de donderdagavond. In 2017 zijn dit: 21 september, 19 oktober, 16 november en 21 december.


Naast inloopavonden voor ontmoeting en wederzijdse ondersteuning zijn er bij Auti-Treff diverse activiteiten en thema-avonden met als doel het verbeteren van de positie van mensen met autisme specifiek in onze regio Zuid-Limburg. Thema's hebben o.m. betrekking op het verbeteren van gemeentelijk beleid (Wmo, Jeugdwet, PGB), (beschermd) wonen, onderwijs, werk en/of uitkering (Wajong), (toegang tot) hulpverlening.


Adres: Peter Schunckstraat 340a, Heerlen; e-mail: autitreff@gmail.com

Tijd: 19.30 - 21.30 uur.

De tool Zoek&Vind is een onderdeel van autisme.nl, en ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging voor Autisme in samenwerking met Balans. Zoek&vind is een handige tool voor consument én aanbieder. Het is hét platform waar aanbieders, scholen en dienstverleners gespecialiseerd in autisme, gevonden kunnen worden. 

Bent u consument? Dan krijgt u een helder overzicht van aanbieders én van evenementen op het gebied van autisme bij u in de buurt.

Klik op onderstaande banner om direct te kunnen zoeken naar evenementen.

 

Banner Zoekenvindautisme aug17