030-2299800
Activiteitenkalender

Regionale bijeenkomsten rondom autisme

Filmposter Scenarios Normaal Leven mrt18Filmhuis De Domijnen in Sittard-Geleen vertoont op vrijdag 23 maart om 19.00 uur de film Scenario's voor een normaal leven  van regisseur Sander Burger.

In de documentaire volgt Sander Burger de autistische jongen Jonathan uit Susteren die hulp krijgt van robot KASPAR. KASPAR moet Jonathan rustiger en socialer maken en hem helpen om uit zijn cocoon te kruipen.

Omdat het gaat om een proefproject is het interessant om te zien hoe de betrokkenen ermee omgaan (is dit de toekomst en is dat goed of niet?). We volgen Jonathan en KASPAR en alle betrokkenen o.a. thuis in Susteren en op de school van Jonathan in Limbricht. 

Datum: vrijdag 23 maart 2018

Tijd: 19.00 - 20.10 uur

Locatie: Filmhuis De Domijnen, Ligne 3, 
6131 MT Sittard

Alle verdere info en tickets zijn te vinden op de website van De Domijnen

De tool Zoek&Vind is een onderdeel van autisme.nl, en ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging voor Autisme in samenwerking met Balans. Zoek&vind is een handige tool voor consument én aanbieder. Het is hét platform waar aanbieders, scholen en dienstverleners gespecialiseerd in autisme, gevonden kunnen worden. 

Bent u consument? Dan krijgt u een helder overzicht van aanbieders én van evenementen op het gebied van autisme bij u in de buurt.

Klik op onderstaande banner om direct te kunnen zoeken naar evenementen.

 

Banner Zoekenvindautisme aug17