Lidmaatschap AutismeFonds Info&advies Aanmelden zoek&vind 030-2299800
Activiteitenkalender

Regionale bijeenkomsten rondom autisme

Informatie over activiteiten van de NVA en andere activiteiten in Noord-Holland vindt u in de Nieuwsbrief van NVA Noord-Holland. Klik hier om het nieuwste nummer te lezen (mei 2017, nr. 47)

De regio Noord-Holland van de NVA organiseert i.s.m. Psychologie Praktijk Margo Versteijne een themadag over ‘Relaties in een gezin met autisme'.

Als er sprake is van autisme in een relatie en/of gezin, heeft dat een grote invloed. En wat betekent dat autisme nu in die verschillende relaties? Wat helpt om er beter mee om te gaan of wat moet je juist laten? En hoe kun je elkaar beter begrijpen?Allemaal vragen waar Margo Versteijne, GZ-psycholoog/gezins- en relatietherapeut, samen met u een antwoord op probeert te geven.

Natuurlijk ontbreken ervaringsdeskundigen zelf niet. Samen met Margo lichten ze tijdens het ochtendprogramma de verschillende rollen toe. Na de lunchpauze kunt u kiezen uit een aantal gespreksgroepen.


Locatie: Hotel De Rijper Eilanden, Zuiddijk 2a, De Rijp.

Tijd: 10.00-15.30 uur (inloop/registratie 9.30-10.00 uur).

Entree: € 25,- p.p. (incl. lunch/koffie/thee), contant - graag gepast – te voldoen bij binnenkomst.

Aanmelding verplicht i.v.m. de organisatie, via nannie.kruissel@planet.nl of 0299-657590.

Bekijk hier de flyer met alle informatie

De tool Zoek&Vind is een onderdeel van autisme.nl, en ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging voor Autisme in samenwerking met Balans. Zoek&vind is een handige tool voor consument én aanbieder. Het is hét platform waar aanbieders, scholen en dienstverleners gespecialiseerd in autisme, gevonden kunnen worden. 

Bent u consument? Dan krijgt u een helder overzicht van aanbieders én van evenementen op het gebied van autisme bij u in de buurt.

Klik op onderstaande banner om direct te kunnen zoeken naar evenementen.

 

Banner Zoekenvindautisme aug17