Lidmaatschap AutismeFonds Info&advies Aanmelden zoek&vind 030-2299800
Activiteitenkalender

Regionale bijeenkomsten rondom autisme

Soosjaal is een soos voor jongeren met autisme die zelfstandig kunnen functioneren. De jongeren komen iedere laatste vrijdag van de maand bij elkaar bij Babylon. Soms is de locatie anders of organiseren we een extra activiteit tussendoor.

Soosjaal organiseert op vrijdagavond 25 augustus een soosavond bij het strandje aan de Cattenbroekerplas. We gaan picknicken, volleyballen en je kunt natuurlijk zwemmen als het warm genoeg is. 

Voor de picknick vragen we iedereen iets te maken en mee te nemen. Bijvoorbeeld sandwiches, hartige taart, fruitspiesjes, wafels, wraps, of iets anders origineels. Wij zorgen voor drinken. Neem zelf een bord, beker en eventueel bestek mee en een kleedje als je dat hebt, net als een bal of andere leuke strandspullen.

Bij slecht weer wijken we uit naar een andere locatie of plannen we een andere activiteit. Dat laten we uiterlijk woensdag 23 augustus weten. Dan laten we ook weten hoeveel personen mee gaan zodat je weet hoeveel je moet maken.


Tijd: 18.30 - 22.00 uur

Adres: Tegenover de Rabobank aan Middellandse Zee 15 Woerden, de Zeeweg in gaan, de Cattenbroekerdijk oversteken en dan is het strandje aan de linkerkant.

Kosten: € 5,- 

Aanmelden: uiterlijk dinsdag 22 augustus via soosjaal@gmail.com of de groepswhatsapp. Zet daarin gelijk wat je gaat maken/meenemen.

Klik hier voor de flyer met alle informatie

De tool Zoek&Vind is een onderdeel van autisme.nl, en ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging voor Autisme in samenwerking met Balans. Zoek&vind is een handige tool voor consument én aanbieder. Het is hét platform waar aanbieders, scholen en dienstverleners gespecialiseerd in autisme, gevonden kunnen worden. 

Bent u consument? Dan krijgt u een helder overzicht van aanbieders én van evenementen op het gebied van autisme bij u in de buurt.

Klik op onderstaande banner om direct te kunnen zoeken naar evenementen.

 

Banner Zoekenvindautisme aug17