Lidmaatschap AutismeFonds Info&advies Aanmelden zoek&vind 030-2299800
Activiteitenkalender

Regionale bijeenkomsten rondom autisme

 

Het Autisme Info Centrum Zeeland (onderdeel van de NVA) is een laagdrempelig kenniscentrum over autisme. Ons team van ervaringsdeskundigen wil er zijn als lotgenoot én lotgenotencontact mogelijk maken. Na erkenning en herkenning kunt u misschien weer even verder. Wij verstrekken ook actief informatie over autisme. U kunt dan denken aan thema-avonden, een lezing of een filmavond. Dus houd Facebook en Twitter goed in de gaten of meld u aan voor onze mailinglist.

Facebook: autismezeeland
Twitter: @AICZeeland

U kunt zich aanmelden voor de mailinglist door een mail te sturen naar: autismezeeland@hotmail.nl


Inloopspreekuur / koffiemiddag

Het team van AIC Zeeland houdt een aantal keer per jaar een inloopspreekuur / koffiemiddag in Goes. Voor al uw vragen over autisme! Inclusief leestafel, snuffeltafel, infotheek en kinderhoek.

Houd autisme.nl en de facebookpagina van AIC Zeeland in de gaten om te zien wanneer het volgende inloopspreekuur wordt gehouden. Of mail naar autismezeeland@hotmail.nl

De tool Zoek&Vind is een onderdeel van autisme.nl, en ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging voor Autisme in samenwerking met Balans. Zoek&vind is een handige tool voor consument én aanbieder. Het is hét platform waar aanbieders, scholen en dienstverleners gespecialiseerd in autisme, gevonden kunnen worden. 

Bent u consument? Dan krijgt u een helder overzicht van aanbieders én van evenementen op het gebied van autisme bij u in de buurt.

Klik op onderstaande banner om direct te kunnen zoeken naar evenementen.

 

Banner Zoekenvindautisme aug17