Home Nieuws Vacature: projectleider samenwerking en verbinding
12 juli 2024 - Samenwerking, uitwisseling en samenhang versterken en verbeterenVacature: projectleider samenwerking en verbinding

De Nederlandse Vereniging voor Autisme groeit en bloeit: in tien verschillende regio’s zetten meer dan vijfhonderd vrijwilligers zich in voor bijna 16.000 NVA-leden en andere mensen die betrokken zijn bij autisme. Om deze groei vast te houden, willen we de samenwerking, uitwisseling en samenhang tussen de regio’s onderling én met het verenigingsbureau in De Bilt versterken en verbeteren. Daarom zoeken we een projectleider samenwerking en verbinding (16-18 uur p/w op zzp-basis) die structuren en werkprocessen gaat onderzoeken en optimaliseren om zo te komen tot een toekomstbestendig organisatie- en samenwerkingsmodel.

Als projectleider ga je aan de slag met het project ‘Optimaliseren van de samenwerking binnen de vereniging’, dat loopt tot 1 juni 2025. Doel is om de vrijwilligers in de regio beter te ondersteunen, zodat we samen meer impact hebben, ons bereik vergroten en iedereen in de vereniging weet en voelt dat we samen de NVA vormen.

Bekijk de vacature