Home Nieuws Ook in de zomervakantie staat de NVA voor je klaar
19 juli 2024 - Informatie- en advieslijn bereikbaar voor vragen over autismeOok in de zomervakantie staat de NVA voor je klaar

Vandaag begint ook op de laatste plekken in Nederland de zomervakantie! Daarom zijn sommige NVA-locaties de komende weken gesloten. De informatie- en advieslijn van de NVA blijft wel gewoon bereikbaar: ook in de zomerperiode staan we voor je klaar!

NVA-locaties

Op onze website vind je de actuele openingstijden van de NVA-locaties. Is de locatie bij jou in de buurt gesloten en heb je een vraag die niet kan wachten tot na de zomer? Neem dan contact op met de informatie- en advieslijn.

Informatie- en advieslijn

Of je nu op zoek bent naar praktische tips, handige adviezen of met iemand wilt sparren over iets waar je tegenaan loopt, de vrijwilligers van de informatie- en advieslijn helpen je graag verder. We bieden een luisterend oor en geven antwoord op al je vragen over autisme, groot of klein. Je kunt contact opnemen als je iemand met autisme bent, ouder of verzorger van een kind met autisme, professional, partner van iemand met autisme bent of als je op een andere manier betrokken bent bij autisme. Onze advieslijn is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 14:00 uur en je kunt ons ook altijd per e-mail bereiken. De contactgegevens vind je hier. We helpen je graag verder!

Zomeractiviteiten

Dat een aantal locaties gesloten is, betekent niet dat er de komende weken niets te doen is! Op verschillende plekken in Nederland zijn zomerwandelingen, autismecafés, bordspellenmiddagen en thema-avonden. Een overzicht van alle activiteiten vind je in de agenda!

Sluiten
Word nu lid!