Home Nieuws Auti-Doe-Dag in dierenpark Taman Indonesia
20 september 2024 - Ontdek op zaterdag 12 oktober Indonesië in OverijsselAuti-Doe-Dag in dierenpark Taman Indonesia

Op zaterdag 12 oktober is er van 10.00 tot 17.00 uur een Auti-Doe-Dag in dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote (Overijssel). Naast bijzondere dieren uit Indonesië vind je er ook Indonesische planten en kruiden. Natuurlijk kun je in het eethuis genieten van een heerlijk Indonesisch buffet.

Maak een reis langs de verschillende eilanden van Indonesië en kom bijzondere dieren tegen. Zoals de loewak, een civetkat die de duurste koffiebonen ter wereld uitpoept. Of de binturong, die hoog in de bomen van Kalimantan woont. Geniet van de Aziatische kleinklauwotters, Maleise bosuilen, de Bengaalse tijgerkat, de kookaburra of ontmoet kaketoes, die slimmer zijn dan je denkt.

In het park vind je verder een authentieke paalwoning en een bijzonder paleis uit Solo (Midden-Java). Dit blauwe paleis herbergt belangrijke voorwerpen uit de Javaanse traditie, een batik-atelier en een wayangtheater. Kinderen kunnen hier spelen met de schimmen van Kantjil en de Tijger. Ook kunnen ze zich verkleden als Javaanse prinses of stoere sultan.

Praktische info

Huisdieren en hulphonden zijn niet toegestaan in het park in verband met de veiligheid van de dieren.

Het park is geheel rolstoel toegankelijk. Er zijn 2 rolstoelen gratis beschikbaar voor het bezoek. Je kunt deze van te voren reserveren. mail naar: reserveringen@taman-indonesia.nl

Parkeren en openbaar vervoer

Bij het park is voldoende gratis parkeergelegenheid. Zet de auto niet aan de kant van de weg, maar maak gebruik van de daarvoor bestemde gratis parkeerplekken. Helaas is het park niet met het OV bereikbaar.

Kaarten met korting

Kaarten zijn verkrijgbaar via https://www.taman-indonesia.nl/ NB Selecteer 12 oktober als datum. Als je aan het eind de kortingscode Auti-doe-dag2024 invult, krijg je 10% korting!
Kom je er niet uit? Lees de verschillende stappen in de betaalinstructie

➡️ Koop hier je tickets