Home Nieuws Kom jij dit najaar in actie voor het AutismeFonds?
4 oktober 2024 - Zamel geld in op jouw eigen actiepagina!Kom jij dit najaar in actie voor het AutismeFonds?

Vandaag is de lancering van Inactievoorautisme.nl! Op deze nieuwe website kun je eenvoudig je eigen actie starten en geld inzamelen voor het AutismeFonds. Het idee is simpel: bedenk iets wat je leuk vindt om te doen en zet dat in om een verschil te maken.

Of je nu houdt van bakken, creatief bezig zijn, of sporten, alles kan! Bak de lekkerste taarten, zamel lege flessen in, of vraag voor je verjaardag geen cadeautjes, maar een donatie voor jouw actie. Misschien ben je sportief en wil je gaan fietsen of hardlopen, of ben je handig met knutselen en wil je je creaties verkopen. Het belangrijkste is dat je iets kiest waar jij plezier aan beleeft.

Hoe werkt het?

  • Ga naar de actiepagina en meld je aan om jouw unieke actie te starten. Vul de benodigde gegevens in en maak binnen enkele minuten je eigen actiepagina aan.
  • Je kunt jouw actie op jouw eigen pagina eenvoudig personaliseren. Geef het een pakkende titel, schrijf een inspirerende beschrijving en voeg een leuke foto toe. Vertel vooral waarom jouw actie belangrijk is en waarom mensen zouden moeten doneren.
  • Deel vervolgens de link van je actiepagina met vrienden, familie en op social media. Vraag hen om je te sponsoren of bied bijvoorbeeld je kunstwerken of gebakken lekkernijen aan op een markt. Doneren gaat heel gemakkelijk via jouw actiepagina of via een persoonlijke QR-code.

Zo help je op een persoonlijke en leuke manier geld in te zamelen voor het AutismeFonds!

Op zoek naar inspiratie voor je actie? Kijk dan hier voor volop ideeën!

Wat doet het AutismeFonds?

Het AutismeFonds werkt aan een samenleving waarin mensen met autisme gelijke kansen hebben. Het AutismeFonds ondersteunt initiatieven op het gebied van zorg, onderwijs, werk, wonen en vrije tijd, die bijdragen aan een inclusieve samenleving.

Of het nu gaat om projecten die de zorg toegankelijker maken, werkplekken inclusiever, of het onderwijs beter afgestemd op de behoeften van kinderen met autisme. We richten ons op oplossingen die daadwerkelijk het verschil maken voor mensen met autisme en hun omgeving. Met jouw hulp kunnen we nog meer impact maken!

Help je mee?

Start hier jouw actie

 

 

Sluiten
Word nu lid!