Home Nieuws Maak kans op een unieke uitgave!
4 oktober 2024 - Ontvang Autisme op de Agenda tegen verzendkostenMaak kans op een unieke uitgave!

Het is je vast niet ontgaan dat wij dit jaar Autisme op de Agenda hebben gezet. Begin 2024 lanceerde de NVA een speciale agenda. Dit is een boek vol persoonlijke verhalen van mensen met autisme, over de drempels die zij ervaren op het gebied van werk, onderwijs, wonen en zorg. Ook feiten en fabels zijn erin opgenomen. Heel wat gemeenten en politici hebben inmiddels een exemplaar ontvangen.

Via het agendagedeelte van het boek kun je ervaren hoe het is om informatie op een andere manier te verwerken. Bij wijze van experiment is dit gedeelte namelijk op een heel andere manier geordend dan andere agenda’s. Het doel hiervan is om mensen zonder autisme aan het denken te zetten. Hoe reageer je als de wereld voor jou niet logisch is?

Het boek Autisme op de Agenda is nodig om met beleidsmakers in gesprek te komen over de missie van de NVA: een autismevriendelijke samenleving waarin meer begrip is voor autisme. En meer begrip creëer je onder meer door mensen te laten ervaren hoe het is om ‘anders’ te zijn.

Maak kans op dit boek

De agenda is uitgereikt en verstuurd aan vele politici, belangenbehartigers, gemeentes, etc. Gelukkig hebben we nog zo’n 50 agenda’s over en daar kunnen we nog wat extra mensen blij mee maken.

Wil je kans maken op deze bijzondere agenda? Stuur ons dan een mail via info@autisme.nl onder vermelding van:

  • Autisme op de Agenda
  • Je adresgegevens, waar het boek eventueel naar toe gestuurd kan worden

Procedure

Tot 21 oktober kun je laten weten dat je graag in aanmerking komt voor deze agenda. Na deze datum loten we 50 namen uit de lijst met aanmeldingen.

Deze 50 mensen vragen we per mail eerst een donatie van minimaal € 10,- euro (dit zijn de handlings- en verzendkosten) te doen. Geef in het veld ‘Opmerkingen’ aan dat het om de agenda gaat. Als je binnen een week nadat je deze mail hebt ontvangen, gedoneerd hebt, ontvang je zo snel mogelijk een exemplaar.

De hoogte van je donatie heeft dus geen invloed op je kansen het boek te krijgen. We checken je donatie voordat we je het boek toezenden. Heb je hier bezwaar tegen, dan kun je beter niet meedoen.

Ben je al donateur, dan betekent dit dat je nóg een keer apart doneert om dit boek te verkrijgen.

Mensen die al eerder hebben laten weten, dat ze graag dit boek ontvangen, doen ook mee aan de loting. Om zoveel mogelijk mensen te plezieren, wordt er 1 exemplaar per persoon verstuurd.

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@autisme.nl

DONEER

Sluiten
Word nu lid!